AG:s Datorhjälp

Service, hjälp och installation av datorer och kringutrustning för dig som inte har tid, kunskap eller erfarenhet. Vi kommer att inrikta oss på äldre kunder, då vi har märkt ett växande intresse för teknik bland dem. Vi kommer att satsa på personlig kontakt, snabb service och förmånliga priser.

Gabriel Holmlund, 19
Jag är en glad och trevlig människa som också har gått ut gymnasiet från naturprogrammet med inriktning matte/data. När jag är hemma brukar jag titta på tecknad film, spela bas eller spela dator och TV-spel. Jag bor med min mamma, pappa, syster och tre undulater.
Jag och min partner tycker att den här sommaren kommer att bli en riktig erfarenhet och upplevelse för oss. Datorer är något som ligger oss om hjärtat och det kommer att bli väldigt intressant att jobba med det vi tycker om!

Andreas Hansson, 18
Glad och humoristisk person som nyss har avslutat en treårig utbildning på det naturvetenskapliga programmet med inriktning matematik och datorkunskap. På fritiden gillar jag att skriva, läsa, spela spel och vara med kompisar. Då jag och Gabriel delar samma intresse för datorer och vi båda inte hade något sommarjobb, så kändes sommarlovsentreprenör som ett bra och naturligt val. Vi ser fram emot kommande resa och hoppas att vi kommer att få mycket nya erfarenheter inför framtiden.

Kontakt

Gabriel Holmlund: 073-8087779
gabriel@agdata.se

Andreas Hansson: 076-8246085
andreas@agdata.se

Ett svar to “AG:s Datorhjälp”

  1. Ulla juni 20, 2010 den 2:49 e m #

    Ni har en kollega! Kolla in Olle i Mariestad!
    http://www.olledata.se/?page=0

Lämna en kommentar