Murad Halilov


Allting går ut på att föreläsa. Mitt föredrag/föreläsning passar utmärkt till stökiga ungdomar och nyanlända svenskar som har bott i Sverige tillräckligt för att förstå det jag säger(språkmässigt). Budskapet är livsviktigt för alla människor överhuvudtaget. Jag motiverar med mitt eget exempel att allt är möjligt, bara man vill det och jobbar åt rätt riktning så kommer man åt målet. Vi som bor i Sverige blir bortskämda och slutar uppskatta det vi har. Jag får Er att göra det! Då kanske slutar man ta saker och ting för givet och tar sig i kragen!

Vem kan jag förmodligen föreläsa för? Min målgrupp är alla mellan 14 upp till 60 år. Främst så ska jag föreläsa för människor som anser eller ansågs tappa grepp om livet på grund av hinder som jämt dyker upp.

Varför vill Ni ha just mig? Alla företag kan hyra in en kändis som hade lyckats med sitt liv, men hur inspirerande kan det bli för oss norrlänningarna som lyssnar till exempel på en Stockholmskille. Sånt hör inte hemma hos oss! Man vill ju ha besökare som är uppvuxen i samma trakt och under samma levnadsvillkor som själva lyssnare.

De som eventuellt kan bli intresserade av mina tjänster: Integrationsnämnden, Migrationsverket samt Kommunen osv.
Mina språkkunskaper ger mig förmåner att föreläsa även på ryska.

Kontakt:
murad.halilov@hotmail.com
Murad Halilov: 073-5390579

Lämna en kommentar